top of page

Yes, onze eerste nieuwsbrief.We hebben plannen gemaakt voor 2022. Deze willen we graag met je delen.

Reis met ons mee naar Zuid-Limburg Vorig jaar hebben wij 2 pilot reizen gemaakt.

Een aantal van jullie waren erbij. Voor ons zeer speciale reizen, omdat we dit lange tijd niet meer hadden gedaan. Spanje 2019 was de laatste keer.

Nu gingen we met een uitgebreider team en naar nieuwe locaties in eigen land.

De november locatie, Hoeve Hurpesch, beviel zo goed dat we meteen 3 weken hebben geboekt voor dit jaar. De plek, het contact met de eigenaren en de natuur eromheen voelde meteen kloppend. Hier willen we zijn. Ook hebben we de reizen dieper uitgewerkt, de verschillen per week beschreven en ons aanbod vollediger toegelicht. Uit de evaluaties kwam terug dat we een uniek concept in handen hebben. De individuele aandacht, de zorg van het team en de diversiteit aan specialismes maken het afgestemde programma voor iedere deelnemer anders, uitzonderlijk en zeer waardevol. Heel fijn dit terug te horen, want dit is precies waar het ons om te doen is.

Dit jaar hebben we 3 reizen. In de eerste reis gaat het over rust en het vergroten van je bewustzijn. In de tweede reis ligt de nadruk op goed voor jezelf zorgen. In de derde reis zakken we dieper af naar de stilte in jezelf. We hebben 4- en 5-daagse reizen. En we hebben gekozen voor comfortabele 1-persoonskamers met eigen badkamer. De prijzen zijn aangepast en afgestemd op het diverse programma met veel 1-op-1 aandacht.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page