top of page

Je eigen emoties managen is een hoofdstuk apart.

We zijn al wakker op het kunnen kiezen voor gezonde voeding.

En we hebben al ervaren dat bewegen ons goed doet. We zijn op de hoogte dat meditatie een goede tool is om jezelf in combinatie met je lichaam beter te leren kennen. We weten dat je een brein kunt resetten van oude overtuigingen. De evolutie van de mens hier op aarde is in volle gang. Wat nu als we ook nog leren verantwoordelijkheid te nemen over onze emoties. Deze zijn vaak geboren in het verleden, maar we hebben nooit geleerd hoe we die als kracht in kunnen inzetten. Simpelweg omdat onze ouders en voorouders geen ruimte hadden voor en geen weet hadden van dit hoofdstuk. De emoties waren wel voelbaar maar niet hanteerbaar in de volste vorm. We hebben in de loop van de jaren veel krampen gevoeld in ons lichaam en de belasting op onze organen is enorm. Hierdoor moet ons brein nog harder werken en komt veelal in de knoop. Het blijkt enorm moeilijk om de emoties die we al eeuwen met ons meeslepen in de puurste vorm te mogen ervaren zonder dat we het labelen als goed of fout. Al heel mijn leven ben ik gefascineerd door deze stand van zaken en stel ik me ten dienste van elke ervaring van een lichamelijke kramp, omdat deze mij veel leert. Het leert me alles over hoe we het deden, onze onwetendheid en waar we kwetsbaar zijn. Emoties is een moeilijk hoofdstuk. En ik ben van mening ben dat als die echt mogen meedoen in de natuurlijkste vorm we als mensen de toegang hebben tot samensmelten met het grotere geheel, de natuur beter kunnen zien en weten wat we echt te doen hebben. Liefs Sil❤️


Maak alle koppen hieronder op in Kop 2 om je post goed leesbaar en SEO-vriendelijk te houden.


Het kan helpen om je inleiding op te splitsen in 2 of 3 hoofdpunten, zodat het voor je lezers gemakkelijk te volgen is. Elke alinea (of twee) moet over één specifiek onderwerp gaan.


Check je post-instellingen


Verken de zijbalk aan de linkerkant. Je kunt hier media toevoegen om je post wat kleur te geven. Verder is er de mogelijkheid om de omslagafbeelding te wijzigen, de SEO-instellingen te optimaliseren, categorieën of tags toe te voegen en nog veel meer. Besteed wat tijd aan het ontdekken van elk tabblad en leer hoe je toekomstige posts kunt verbeteren.

Voeg een afsluitend bericht toe

Sluit af met het herhalen van je hoofdboodschap. Je kunt bijvoorbeeld afsluiten met een grappige opmerking of een open vraag.

Gebruik deze ruimte om lezers te vertellen wat ze vervolgens moeten doen. Nodig hen uit om een ​​reactie achter te laten of voeg een knop toe met je belangrijkste call-to-action, bijvoorbeeld 'Nu kopen' of 'Abonneren'.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page