top of page

RETREAT SPANJE

Het retreat waar je tot rust komt, je gedachten vernieuwt, nieuwe inzichten krijgt en verbinding maakt met dieper lagen.

 

Problemen en blokkades liggen meestal op diepere lagen verborgen. Maar hoe achterhaal je die? Een manier om deze oorzaken te onderzoeken is door te kijken naar je systeem. Deze week maak je verborgen dynamieken, met hun bijbehorende overtuigingen, zichtbaar. Je ziet niet alleen jezelf als een individu, maar word je ook bewust van jouw bijdrage binnen het collectieve systeem. Pijnpunten openen zich en liefde komt in beweging

 

Dit retreat ga je zelf en met de groep aan de slag. Je leert vertrouwen op je gevoel en dit te gebruiken als kompas. Wij bieden een gevarieerd programma met adem- en lichaamswerk, kundalinie energie, beweging, coaching en meditatie.. Een afgestemde week vol liefdevolle aandacht brengt je (weer) in contact met je oorspronkelijke eigenliefde.

Locatie:

Het retreat vindt plaats middenin in de natuur net buiten Sevilla. We verblijven in een authentiek huis met zwembad en verzorgen alle sessies buiten. Iedere dag wordt er heerlijke voeding bereid met lokale en pure ingrediënten die volledig ondersteunend zijn aan jouw proces en lichaam.

 

Team:

Silvia is eigenaresse van Stichting S.I.L. en laat je herinneren dat alles liefde is. Lonneke is ademtherapeut en helpt je oude patronen te doorbreken waardoor je opnieuw in contact komt met je levensstroom. Esme is kundalini energy facilitator en nodigt je uit om je oorspronkelijke energie van binnenuit welkom te heten. Sandra verzorgt de heerlijkste gezonde voeding volledig ondersteunend aan jouw lichaam.

 

Liefde die terugkeert naar zichzelf

3 t/m 8 oktober 2024 

Programma:

8.30     Lichaamswerk
9.00     Ontbijt
10.00    Eigen tijd
11.00     Sessie 1
13.00    Lunch
14.30    Sessie 2
16.00    Eigen tijd of ontspannende 1 op 1 sessie
18.30    Diner
19.30    Eigen tijd
20.30   Avondprogramma

De kosten voor dit retreat zijn 1650 euro op basis van:

 

  • 5 overnachtingen op een 2 of 4 persoonskamer*

  • Transfer van en naar de luchthaven Sevilla

  • Alle sessies en (1 op 1) begeleiding

  • Een gesprek vooraf (optioneel) om helder te krijgen wat je uit dit retreat wil halen

  • Een intieme groep van 6 deelnemers


* er geldt een toeslag van 100 euro voor de 2 persoonskamer

 

Bedrag is inclusief btw voor particulieren exclusief btw voor bedrijven

 

Bedrag is exclusief vlucht

bottom of page