“De allesomvattende liefde ben je zelf”

 

Daarom gaan wij ook dit jaar weer op reis naar een mooie plek in Zuid-Limburg, midden in de natuur. Een kleine week om je te voeden met aandacht voor jezelf en een menukaart vol keuzes om je lichaam te activeren en opnieuw te leren kennen.

 

Terug naar je lijf, omdat die weet

Tijdens deze week lezen wij de energie die je bij je draagt. Dit is voor ons een belangrijke informatiebron die nodig is om jou een volgende stap te laten zetten. Ieder moment opnieuw.

 

Voor alles aandacht

De ingrediënten waar wij gebruik van maken zijn om te beginnen persoonlijke gesprekken. Hart van stichting SIL, Silvia, is continu beschikbaar voor jou om met je mee te kijken.

Ademtherapeut Lonneke zal de hele week groeps- en individuele ademsessies geven op basis van de transformational breath techniek.

Danscoach Rebecca leert je hoe je door middel van beweging de ruimte in je lijf volledig in kan nemen.

Ervaren shiatsu therapeut Sonja helpt je pijnpunten en blokkades op te heffen door middel van Oosterse massagetechnieken.

Yoga inspiratiebron Esme is er met haar helende handen en ontspannende stem om je (weer) in contact te brengen met je levensenergie.

Ten slotte creëren Willy, Sandra en Anne de heerlijkste gerechten op basis van pure ingrediënten, hun intuïtie en wijsheid.

Het team kan per reis wisselen.

 

Kortom een week waarin het draait om jou en waarin wij er voor je zijn.

Dit jaar organiseren we 3 verschillende reizen.

Voor meer info klik op onderstaande links

 

Liefs SIL

 

Feel Good Retreat: 7 t/m 10 juni 2022

Reset Retreat: 27 juni t/m 1 juli 2022

Hart Retreat: 21 t/m 25 november 2022

REIZEN